TYST RETREAT PÅ MUNDEKULLA, 6-9 september 2018
Foto: Annika Andebark Foto: Annika Andebark

Varmt välkommen till en tyst retreat inriktad på fördjupning av din 
mindfulnessutövning och träning av självomhändertagande. Meditation i stillhet och rörelse utgör fundament i denna huvudsakligen tysta retreat där guidning ges kontinuerligt. Bärande delar i undervisningen är dess fokus på stärkt kroppskännedom, självmedkänsla och integration av mindfulness som förhållningssätt i vardagen. Retreaten guidas till merparten på svenska, med inslag av engelska. 


LEDARE
 

Mona Gradin Wolvén, legitimerad fysioterapeut med specialistexamen i psykosomatik/mental hälsa och grundutbildad psykoterapeut. Hon är även utbildad mindfulness-/MBSR-lärare på Center for Mindfulness i USA och har en egen mångårig meditationsutövning under handledning med utgångspunkt i insiktsmeditation. Tillsammans med sex kollegor driver Mona Tavastkliniken på Södermalm i Stockholm.
 

Tom Heah, verksam på Vancouver Coastal Health’s Northeast Mental Health Team och bosatt i Kanada. Han behandlar personer som besväras av ångest, depression, stress, missbruk och psykos. Tom är också handledare för elever på den årslånga utbildningen i mindfulness-facilitering vid UCLA Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior och är instruktör på UCLA Mindful Awareness Research Center. Vidare är han klinisk fakultetsmedlem vid UBC School of Occupational Science och Occupational Therapy.

DATUM 

Torsdag eftermiddag 6/9 (incheckning från 16:00) t.o.m. kl. 14:00 söndag 9/9 2018 på Mundekulla retreatgård i Småland.  Deltagande förusätter att du kan vara med under hela tidsperioden. 

KOSTNAD & BOKNINGSPOLICY


Du anmäler dig till retreaten genom att fylla i formuläret på denna sida. Anmälan är bindande efter att du betalat kursavgiften (se info i mailsvar). Avgiften för kost och logi betalas direkt till Mundekulla på ankomstdagen. 

Maten på gården är vegetarisk och till 80% ekologiskt odlad. Köket kan ta hänsyn till laktos- och glutenintolerans. I priset ingår frukost, lunch, middag och lättare fika. Retreaten omfattar deltagande vid diskning (enstaka pass) och städning av rum på avresedagen. 

Kurskostnad:
 2800 kr
med reduktion vid intyg på arbetssökande eller sjukskrivning. Notera att moms tillkommer för företag.

Kostnad för boende & mat:
1. Enkelrum: 
3150 kr
2. Del i dubbelrum med dusch & wc på rummet: 2700 kr
3. Del i dubbelrum med delad dusch & wc: 2250 kr
4. Del i fyrbäddsrum/Vikingastuga (delad dusch/wc 150m):  2250 kr

Övriga kostnader:
Din resa till och från Mundekulla i Småland är inte inkluderad i priserna ovan. Du kan läsa mer om hur du hittar till gården
HÄR. Mundekulla-taxi från Emmaboda kommer att samordnas när antalet personer i behov av detsamma fastställts. 

loading...

ANMÄLAN 
Notera att formuläret ej är kopplat till krypterad kontaktväg. Personuppgifterna hanteras i enlighet med allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) och krävs för att administrera din anmälan till retreaten.